Milioneri oborili klupski rekord!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Milioneri' oborili klupski rekord!

Rekord je pao sinoć na 'Mercedes Benz Areni' u Štutgartu.

Borusija Dortmund je preslišala 'Švabe' u gostima u 1/4 finalu nemačkog kupa i tako ispisala najlepše stranice klupske istorije.

Zbog čega?

Zbog toga što je utakmica u Štutgartu bila 11. uzastopna u kupu na kojoj je Borusija uspela da izađe kao pobednik u gostima.

To je novi klupski rekord!

Serija nepobedivosti Drotumda u nemačkom Kupu na gostovanjima počela je 3. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2013. godine kada je savladan niželigaš Vilhemshaven. Nakon toga su 'Milioneri' na starni izalizili kao pobednici protiv Minhena 1860, Sarbrikena, Ajntrahta iz Frankfurta, Štutgart Kikersa, Sent Paulija, Dinamo Drezndena, Bajern Minhena, Hemincera, Augsburga i konačno Štutgarta.

11 - @BVB advanced in each of their last 11 away matches in DFB Pokal, extending their club record. Wanderlust. #VfBBVB

— OptaFranz (@OptaFranz) February 10, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.