Milion stiže u Vošu, sjajan transfer!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 22:06

Milion stiže u Vošu, sjajan transfer!

Vojvodina definitivno završila posao.

Ekipa Vojvodine je završila transfer Ranka Veselinovića u Vankuver Vajtkepse.

Ovaj klub je doveo Veselinovića još u februaru mesecu na pozajmicu, a nakon dokazivanja u tom klubu odlučeno je da njegov ugovor bude otkupljen.

Mladi štoper ima samo 21 godinu i pred njim su godine dokazivanja, videćemo da li će malo drugačijim putem uspeti jednog dana da stigne i do dresa sa državnim grbom nakon što je prošao sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativne selekcije naše zemlje.

Inače, Vojvodina je dobila na ime obeštećenja milion dolara, definitivno će mnogo značiti imajući u vidu situaciju u klubu o kojoj je nedavno govorio i Nenad Lalatović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.