Milinković-Savić ušao u istoriju Lacija

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 14:03

Milinković-Savić ušao u istoriju Lacija

Sergej Milinković-Savić ušao je u istoriju rimskog Lacija kao najbolji inostrani strelac.

Milinković-Savić je u nedelju iz slobodnog udarca potvrdio pobedu u Monci (2:0).

Bio mu je to 65. gol u dresu rimskog kluba (52. u Serijie A), čime je nadmašio dosadašnjeg rekordera Gorana Pandeva (64), dok je treći Miroslav Kloze (63), najbolji strelac u istoriji Mundijala.

"Konačno sam uspeo da postignem gol i zaista mi je nedostajao taj osećaj. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo kritika i negativnih reči, sada će mi ovaj gol dati veliko samopouzdanje. Prošao sam težak period, trudim se da napredujem svaki dan i treniram vredno, uključujući i slobodne udarce", rekao je Milinković-Savić.

Milinković-Saviću na leto 2024. ističe ugovor sa Laciom, pa se uveliko spekuliše o njegovom transferu, a Rimljani navodno traže najmanje 40 miliona evra.

"Koncentrisan sam na teren, pomažem timu i ostvarujem naše ciljeve za sezonu. Ne želim da govorim o produženju ugovora, videćemo na kraju sezone", istakao je srpski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.