Milinković-Savić strelac, pobede Intera, Rome i Napolija

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić strelac, pobede Intera, Rome i Napolija

Sergej Milinković Savić postigao je gol u remiju Lacija i Torina 1:1, u utakmici 19. kola Serije A. Inter slavio u Empoliju 1:0, Roma u Parmi 2:0. Atalanta kao gost savladala Sasuolo sa 6:2, uz tri pogotka Josipa Iličića. Napoli slomio otpor Bolonje - 3:2, a Milan ekipe Spala - 2:1.
Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić postigao je drugi gol u tri utakmice, ali njegov Lacio nije uspeo da stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do pobede u duelu sa Torinom – 1:1.

Nebesko-plavi ipak su ostali četvrti na tabeli Serije A posle 19 utakmica, iako su i Roma i Inter zabeležili pobede.
Inter je u Empoliju slavio sa 1:0, golom Baldea Kejte u 72. minutu i ostao na trećem mestu sa 39 osvojenih bodova, 14 manje od prvoplasiranog Juventusa.
Roma je takođe bila sigurna na gostovanju, u Parmi je slavila sa 2:0 golovima Kristantea i Undera.

Najzanimljivije je bilo u Ređo Emiliji, gde je Sasuolo izgubio od Atalante ubedljivo 6:2. Čak tri pogotka na meču postigao je rezervista Josip Iličić.
Kjevo je na svom terenu savladao Frosinone sa 1:0, Udineze je bio bolji od Kaljarija 2:0, dok su Đenova i Fiorentina igrali bez golova.
Napoli je na svom terenu savladao upornu Bolonju i vratio se na pobednički kolosek.
Milik je dva puta dovodio Napolitance u prednost (16. i 51. minut), ali su gosti preko Santadera i Danila deset minuta pre kraja došli nadomak boda.

Međutim, Dris Mertens je imao drugačiji plan, pošto je golom u 88. minutu doneo pobedu i slavlje navijačima na San Paolu.
U poslednjem meču dana u Seriji A Milan je na svom terenu savladao Spal sa 2:1.
Gosti su poveli preko Petanje u 13. minutu, izjednačio je Kastiljeho tri minuta kasnije, da bi pobedu roso-nerima doneo Iguain u 64. minutu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Josip Iličić - Čovek zvani het trik! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

Slovenački fudbaler odneo lopte sa utakmice u Ređo Emiliji kući...Atalanta je deklasirala Sasuolo, slavili su kao gosti sa 6:2, a tri gola postigao je Josip Iličić...Bivši fudbaler Fiorentine je bio strelac tri poslednja gola na utakmici, a interesanto je da mu je ovo tek druga utakmica u kojoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.