Milinković Savić dao gol posle 90 dana, krenula i suza (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković Savić dao gol posle 90 dana, krenula i suza (VIDEO)

Naš fudbaler strelac prvog pogotka za Lacio na meču u Rimu s Kaljarijem u prvoj utakmici 17. kola Serije A.

Lacio je na dobrom putu da ostvari prvu pobedu u italijanskom prvenstvu posle pet mečeva (četiri remija i poraz u prošlom kolu protiv Atalante u Bergamu), a ukupno sedam računajući i Ligu Evrope. Ubedljivo vodi na Olimpijskom stadionu u Rimu protiv Kaljarija, a mrežu gostiju načeo je Sergej Milinković Savić u 12. minutu.

Njemu je to prvi gol posle tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meseca. Jedini put prethodno ove sezone bio je strelac 23. septembra kada je Lacio u petom kolu preslišao Đenovu kod kuće s 4:1. Povisio je tada na 3:1 u 53. minutu.

"LA COMMOZIONE ADDIRITTURA, L'EMOZIONE DOPO UN AVVIO COMPLICATISSIMO DI MILINKOVIĆ-SAVIĆ" #sergej #milinkovicsavic #sergejmilinkovicsavic #sms #sms21 #sslazio #laziali #lazio #lazialisinasce #lazialità #laziale #lazialeavita #cuorebiancoceleste #football #calciotto #calcetto #calcio #uefachampionsleague #uefa #ucl #champions #league #championsleague #europaleague #el

A post shared by S E R G E J (sergej_milinkovicsavic_21) on Dec 22, 2018 at 4:07am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio konačno pobedio: Milinković-Savić strelac posle tri meseca VIDEO

Izvor: B92, 22.Dec.2018

Fudbaleri Lacija ubedljivo su savladali Kaljari na domaćem terenu i odneli pobedu od 3:1 u 17. kolu Serije A...Lacio je konačno pobedio, posle serije od sedam uzastopnih mečeva bez trijumfa u svim takmičenjima...Tim Simonea Inzagija pobedom je, barem za sada, došao do pozicije koja ih vodi u Ligu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.