Milinković: Pobeda nam puno znači

Izvor: B92, 26.Sep.2012, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Pobeda nam puno znači

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je pobeda nad Slogom u Kupu Srbije od 5:0 mnogo znači njegovim fudbalerima za podizanje samopouzdanja.

"Ovo je važna pobeda i mnogo nam znači za podizanje samopouzdanja i dalji rad. Dobro smo počeli meč i igrali sigurno", rekao je Milinković novinarima posle trijumfa na Omladinskom stadionu.

Novi trener OFK-a nije mogao da kaže da li će ekipa nastaviti ovako da igra u Super ligi i podigne se sa pretposlednjeg mesta tabele. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Još je rano za konačan sud, tek sam nekoliko dana u klubu. Idemo meč po meč. Čeka nas teško gostovanje protiv Javora u Ivanjici, ali nam današnji trijumf znači za samopouzdanje", rekao je Milinković.

Standardni golman Milan Lukač danas se odmarao, a šansu je dobio 20-godišnji Andrija Dragojević, dok je na klupi za rezerve ostao Nikola Matek, koji je duže u klubu.

"To je bila odluka trenera golmana Olivera Kovačevića", rekao je Milinković.

Trener Sloge Saša Mrkić debitovao je na klupi kluba iz Kraljeva.

"Rival je zasluženo pobedio, ali je rezultat možda previsok. Ovo je bila prava utakmica da vidim na kom su nivou igrači, pošto sam tek pre nekoliko dana došao u klub. Imaću mnogo posla, ali trudiću se da se popravimo. OFK Beogradu želim sreću u nastavku takmičenja, a i njima i nama želim da opstanemo u ligi", rekao je Mrkić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK BEOGRAD: Ovako i u Superligi!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012

"Ovo je važna pobeda i mnogo nam znači za podizanje samopouzdanja i dalji rad", rekao je trener "romantičara" Zoran Milinković posle "torpedovanja" Sloge u Kupu - 5:0...Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da pobeda nad Slogom u Kupu Srbije od 5:0 mnogo znači njegovim fudbalerima za podizanje...

Nastavak na Mondo...

Milinković: Pobeda znači za samopouzdanje

Izvor: Blic, 27.Sep.2012, 19:37

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da pobeda nad Slogom u Kupu Srbije od 5:0 mnogo znači njegovim fudbalerima za podizanje samopouzdanja..."Ovo je važna pobeda i mnogo nam znači za podizanje samopouzdanja i dalji rad. Dobro smo počeli meč i igrali sigurno", rekao je Milinković...Novi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.