Milinković: Emotivno smo ispražnjeni, biće teško

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Nov.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Emotivno smo ispražnjeni, biće teško

Trener OFK Beograda Zoran Milinković izjavio je pred utakmicu sa Spartakom u 14. kolu Super lige da su njegovi fudbaleri emotivno ispražnjeni posle pobeda nad Crvenom zvezdom, ali da bi voleo da osvoje sva tri boda.
Kod nas sigurno postoji neka vrsta emotivnog pražnjenja posle dve pobede nad Crvenom zvezdom u kratkom vremenskom roku i nikako neće biti lako da pobegnemo od toga. Izuzetno bismo voleli da protiv Spartaka osvojimo nova tri boda – rekao je Milinković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na konferenciji za medije na Omladinskom stadionu.
Milinković je kazao da će veće šanse za pobedu imati ona ekipa koja bolje počne utakmicu.
Spartak će sigurno doći sa svojim planom igre, a ko se bolje nametne na početku, imaće veće šanse da dobije meč, to je tako u fudbalu. Očekujem tešku utakmicu i svesni smo u kakvom trenutku dolazi, gde i mi i oni izlazimo iz utakmice u Kupu.
On je istakao da se njegova ekipa dobro spremila i da očekuje kvalitetnu igru oba tima.
Spartak je dobra ekipa koja je dugo bez poraza. Predvođeni su sjajnim Vladimirom Torbicom, Vidakom Bratićem i Đorđem Despotovićem. Dobro smo se pripremali i s obzirom da sam dosta dugo bio u Spartaku, očekujem veoma kvalitetnu igru obe ekipe.
Utakmicu protiv Spartaka propustiće iskusni Veseljko Trivunović zbog žutih kartona, a neće igrati ni povređeni Danijel Gašić i Nemanja Milić.
Milinković je rekao da će protiv subotičke ekipe igrati kapiten Nemanja Nikolić, koji se povredio u sredu u utakmici Kupa protiv Crvene zvezde.
OFK će dočekati Spartak u subotu od 13 časova na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković pred Spartak: Emotivno smo ispražnjeni posle pobede nad Zvezdom

Izvor: Blic, 23.Nov.2012

Trener OFK Beograda Zoran Milinković izjavio je pred utakmicu sa Spartakom u 14. kolu Superlige da su njegovi fudbaleri emotivno ispražnjeni posle pobeda nad Crvenom zvezdom, ali da bi voleo da osvoje sva tri boda..."Kod nas sigurno postoji neka vrsta emotivnog pražnjenja posle dve pobede nad Crvenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.