Milik pred odlukom karijere, cena je već tu

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 18:48

Milik pred odlukom karijere, cena je već tu

Šta će Poljak odlučiti?

Napadač Napolija Arkadijuš Milik po svemu sudeći napušta stadion Dijego Armando Maradona.

Italijanski mediji danas otkrivaju da se njegov agent sastao sa čelnicima Napolija kako bi pronašao najbolje rešenje.

Milik je "zamrznut" van ekipe od letos, kada mu je propao odlazak u Juventus, odnosno Romu i nije deo Gatuzovih planova.

Zbog toga je poslao svog agenta na hitne pregovore oko odlaska, jer želi da se pripremi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za EP i da predvodi Poljsku na kontinentalnom šampionatu.

Ovo je verovatno najvažnija Milikova odluka, mora da izabere pravi klub, gde će imati značajnu ulogu i minutažu, jer je poslednje mesece protraćio u Napulju.

On ima ponuda, želeo ga je Atletiko, i dalje se pominje i Juventus kao opcija, a Napoli je spreman da ga pusti za sumu između 15 i 18 miliona evra.

U suprotnom, rizikuje da na leto ode besplatno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.