Milijaš: Sve je došlo na mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Sve je došlo na mesto


Čekao je šansu i na kraju dočekao. Nenad Milijaš je postigao prvenac u ovoj sezoni, u velikoj pobedi Vulverhemptona protiv Mančester Sitija (2:1). Sevnula je levica, a golman najskuplje ekipe u Premijer ligi Hart je samo pogledom ispratio put lopte u mrežu.
- Naš trijumf dovoljno govori da novac nije presudan da bi se ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobri rezultati. Protiv nas je igrao vezni red koji vredi više od 100 miliona funti. O njima svi pričaju ovde na Ostrvu. Iako žele da se uključe u trku za titulu, ne verujem da će uspeti, ali za razliku od prošle sezone biće među prve četiri ekipe. Mnogo mi znači ovaj gol, jer mi je vratio preko potrebno samopuzdanje. Još važnije je što uspeli smo da osvojimo tri boda – pričao je u telefonskom razgovoru nekadašnji vezista Crvene zvezde.
Srpski internacionalac, učesnik letošnjeg Mondijala je bio starter u poslednja dva meča Vukova, što je velika promena u odnosu na prethodni period.
- Nije mi bilo nimalo lako. Ali sam strpljivo radio i čekao. Znao sam da ću dobiti šansu. Menadžer Mik Mekarti mi je stalno govorio da ne brinem. Poslušao sam ga. Odigrao sam protiv Čelzija odlično u porazu prošlog vikenda. Imao sam dve tri šanse, ali pošto mi je to bio prvi meč u sezoni kao da sam bio malo stegnut. Već protiv Mančester Sitija sve je došlo na mesto. Nadam se da ću i u narednom periodu dobijati šansu.
Kakve su ambicije Vulverhemtpona u ovoj sezoni?
- Da ostanemo u elitnom društvu, što je želja skoro pola lige. Svesni smo da neće biti lako, ali moramo da nstavimo da igramo kao što protiv Čelzija i Mančester Sitija i problema neće biti – istakao je Milijaš na kraju.
B. Ivanović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi: Milijaš više ne puši!

Izvor: S media, 01.Nov.2010

Nenad Milijaš, reprezentativac Srbije, dobio je pohvale navijača nakon partije protiv Mančester sitija, uz domišljatu opasku o razlozima dobre forme: Srbin je verovatno prestao da puši cigarete!..Džabe stotina miliona evra i šeici kada su fudbaleri Vulverhemptona spustili na zemlju preplaćene...

Nastavak na S media...

Milijaš: "Novac nije presudan"

Izvor: B92, 01.Nov.2010

Nenad Milijaš postigao je prvi gol u sezoni a njegov Vulverhempton savladao Mančester Siti..."Naš trijumf dovoljno govori da novac nije presudan da bi se ostvarili dobri rezultati. Protiv nas je igrao vezni red koji vredi više od 100 miliona funti. O njima svi pričaju ovde na Ostrvu," rekao je za...

Nastavak na B92...

Milijaš: Protiv nas igralo 100 miliona

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2010

Dugo je nekadašnji kapiten Crvene zvezde čekao šansu u ekipi Vulverhemptona, a za vikend ju je iskoristio na najbolji način. Nenad Milijaš je bio jedan od strelaca u

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.