Milijaš: Shvatili smo selektora

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2011, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Shvatili smo selektora

Nenad Milijaš smatra da je pozitivan rezultat protiv Izraela dobra uvertira za Severnu Irsku i Estoniju:
– Raduje me rezultat, ali i dobra igra. Stvorili smo dosta prilika, na žalost nismo iskoristili sve, ali se iskreno nadam da ćemo biti efikasni kada bude bilo najpotrebnije, protiv Estonije i Severne Irske. Prethodna tri dana radili smo dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i imali smo dovoljno vremena da vidimo i čujemo šta od nas traži selektor Petrović. Prihvatili smo njegovu ideju i to se videlo protiv Izraela. Raduje me kako su odigrali novi igrači, a na selektoru je da kasnije odluči koga će staviti u tim.


IVANOVIĆ: IRCI PRAVO MERILO
U Čelziju Branislav Ivanović u poslednje vreme više igra na poziciji štopera, nego desnog beka. Na početku meča sa Izraelom bili su primetni mali problemi što je priznao i sam defanzivac Srbije.
– Igrao sam baš dosta utakmica u poslednje vreme u centru. Posle Liverpula, Izrael mi je prvi meč gde igram na mestu desnog beka. Potrebne su mi dve–tri utakmice da uđem u pravi ritam. Bilo je dobrih strana, ali i loših, bitno je da se izvuku pozitivne stvari iz utakmice u Tel Avivu – kaže Ivanović.
Da li ste spremni da se ponovo vratite u igru u kvalifikacijama?
– Mnogo toga zavisi od prve utakmice u martu. To je ono što će dati pravu sliku. Daj Bože da pobedimo, jer ćemo samo tako imati šansu da se uključimo za vrh tabele i poziciju koja nas vodi na PE.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.