Milijaš: Dugo nisam odigrao svih 90 minuta…

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Dugo nisam odigrao svih 90 minuta…

Put je dug i mukotrpan, ali Nenad Milijaš zna kako se dolazi do titule. Učestvovao je upravo u osvajanju poslednje dve, pa želi da pomogne mladoj ekipi da posle pet godina vrati osmehe svima na Marakani.
To je i razlog što se iskusni vezista ovog leta vratio među crveno–bele, mada je već u prvoj utakmici mogao sa saigračima da se oklizne. Pobeda nad niškim Radničkim ostvarena je tek u 94. minutu!
Teška utakmica i za ekipu i za mene. Dugo nisam odigrao svih 90 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << minuta… Najvažnije je da smo pobedili. Pre nje imao sam samo jedan trening sa ekipom, ali sam siguran da će iz meča u meč biti sve bolje. I kad je moja igra u pitanju, takođe i ekipe – istakao je Milijaš, koji je učestvovao u akcijama za drugi i treći, pobedonosni gol.
Sad kad ste bolje upoznali saigrače, šta možete da predvidite za ovu sezonu?
Nedostaju reprezentativci, ipak, sad znatno bolje poznajem saigrače. Uglavnom su to mladi, perspektivni igrači, koji imaju kvalitet i ambiciju da ispune zadatak za ovu sezonu. Odnosno, da se bore za titulu, pa i da je posle pet godina vrate na Marakanu.
Slede vam dva gostovanja, u kojima je možda i ključ ove jeseni, jer Zvezda teško dolazi do bodova u Kragujevcu i Kuli?
Možda bude i tri, ne znam šta je odlučeno u vezi utakmice protiv Javora… Kako god, naš cilj u naredna dva meča, bez obzira što se radi o tradicionalno teškim gostovanjima je osvajanje svih šest bodova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.