Miličić: Prvo da raščistim sa sobom

Izvor: B92, 22.Jun.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličić: Prvo da raščistim sa sobom

Darko Miličić izjavio je za portal mvp.rs da nije prešao Zvezdu, da mu je to ipak od malena bio san, ali i da nije sve tako jednostavno.

"Moram sa sobom u glavi da raščistim neke stvari, što se tiče priče šta i kako dalje. Ja sam u nečemu ili 300 odsto ili nisam uopšte. Ako budem mislio da stvarno želim i da ću biti maksimalno koncentrisan - možda je i Zvezda opcija. Da potpišem pošto-poto, samo da bih igrao negde, ne pada mi na pamet", rekao je Miličić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. U ovom stadijumu karijere je malo drugačije. Ljudi mi non-stop dolaze i pitaju da li ću da potpišem. To je najlakše uraditi, ali postoji mnogo stvari koje prate čitavu priču. Oni to ne razumeju. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim", dodao je Miličić za mvp.rs.

Darko kaže da je NBA liga za njega završena priča.

"Nema šanse više. Bilo i prošlo. Odatle nosim mnogo loših iskustava. Krivica je obostrana, bilo je loših poteza i sa njihove i sa moje strane. Ali, ne vredi više pričati o tome. Oni misle da bi trebalo da igram sporednu ulogu i čekam svoju šansu. Razumem zašto imaju takav stav. Moja NBA karijera govori da sam takav igrač, a ja znam da nisam".

Miličić je bio jedan od učesnika humanitarne akcije za pomoć deci koja boluju od Batenove bolesti.

"Ja sada imam decu i mnogo sam osetljiv na njih. Kada vidim neku tužnu priču, pokušam da pomognem koliko mogu. Nažalost, ne mogu sve sam. Mnogo je takve dece. Bilo bi super da nas je više. Bilo bi lakše. Teško je osloniti se na jednog čoveka, ali nikada i nikome neću okrenuti leđa. Pomoći ću koliko mogu", zaključio je Miličić za mvp.rs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miličić: Prvo da raščistim sa sobom

Izvor: B92, 22.Jun.2013

Darko Miličić izjavio je za portal mvp.rs da nije prešao Zvezdu, da mu je to ipak od malena bio san, ali i da nije sve tako jednostavno..."Moram sa sobom u glavi da raščistim neke stvari, što se tiče priče šta i kako dalje. Ja sam u nečemu ili 300 odsto ili nisam uopšte. Ako budem mislio da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.