Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 13:00

Milica Tomašević pobednica trke na 10 km na polumaratonu

Srpska atletičarka Milica Tomašević pobednica je trke na 10 kilometara na Trećem beogradskom jesenjem polumaratonu. U muškoj konkurenciji najbrži je bio Kenijac Filip Kimaijo.
Tomaševićeva je 10 kilometara istrčala za 38 minuta i 56 sekundi, a drugo mesto pripalo je još jednoj Srpkinji Aleksandri Kostadinović, koja je za pobednicom kasnila 60 sekundi.

Apsolutnu dominaciju srpskih atletičarki u ovoj trci beogradskog polumaratona potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Jovana Stelkić, koja je osvojila treće mesto. Ona je ostvarila vreme od 41 minut i 57 sekundi.
Kenijski atletičar Filip Kimaijo je bio najbrži u muškoj konkurenciji i stazu je prešao za 31 minut i 41 sekundu.
Drugo mesto pripalo je Srbinu Velimiru Bojoviću, koji je ostvario vreme 31 minut i 59 sekundi.
Treći je bio Uroš Gutić iz Bosne i Hercegovine sa 32 minuta i 25 sekundi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kenijac pobedio u trci na 10 kilometara, apsolutna dominacija Srpkinja: Sve su u TOP 3, Milica Tomašević prva!

Izvor: Blic, 27.Nov.2022

Kenijski atletičar Filip Kimaijo pobedio je u današnjoj trci na 10 kilometara na Trećem beogradskom polumaratonu. U ženskoj kategoriji najbolja je bila srpska atletičarka Milica Tomašević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.