Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 05:23

Milica Novaković se plasirala u polufinale na 200 metara

Odlična trka za našu kajakašicu

Milica Novaković plasirala se u polufinale na 200 metara na Olimpijskim igrama.

Ono što joj nije pošlo za rukom u prvoj trci dana, jeste u četvrtfinalu. Milica je zabeležila vreme 41.340 i u foto-finišu uspela da obezbedi plasman u polufinalnu trku.

Videlo se od samog starta trke da je Milica u dobroj poziciji, dobro je startovala i uspela da do kraja izdrži ritam i da sa druge pozicije ode >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u polufinale.

Prva u trci bila je Šveđanka Linea Stensils sa vremenom 41.313, Milica je zabeležila 41.340, a treća je bila Helena Višnjevska sa vremenom 41.559.

Odmah je bilo jasno da je Novakovićeva brža od Poljakinje, a na kraju se ispostavilo da je u foto-finišu zauzela drugu poziciju.

Polufinale za Milicu Novaković! 🚣🏻‍♀️🇷🇸

Milica je osvojila drugo mesto u četvrtfinalnoj trci na 200 metara i plasirala se u polufinale #Tokyo2020!

Bravo! ✊🏻❤️ ##Srb • #CanoeSprint pic.twitter.com/QWVaqBCFhP

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.