Milić bolje, počeo da trenira, ali...

Izvor: Mondo, 16.Avg.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić bolje, počeo da trenira, ali...

Nastup protiv Salcburga i dalje u magli...

Foto: MN Press

Veliki posao odradio je Nemanja Milić za Crvenu zvezdu u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu šampiona, međutim, zbog povrede zadnje lože morao je da bude zamenjen u prvom duelu sa Spartakom iz Trnave, iako je samo 20 minuta pre toga ušao u igru. Potom je propustio revanš u Slovačkoj, a i dalje je pod znakom pitanja da li će moći da pomogne saigračima narednog utorka protiv Salcburga u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od dve utakmice poslednje runde kvalifikacija.

Borbeni Somborac, koji je je od dolaska u Zvezdu promenio nekoliko pozicija u ofanzivnom redu, počeo je da trči i za vikend bi trebalo da se pridruži radu ekipe. Videćemo da li će mu tih par dana biti dovoljno da se nađe u konkurenciji za beogradski duel sa austrijskim šampionom, dok bi za revanš u Salcburgu (29. avgusta) trebalo da bude spreman.

Milić je ove sezone upisao pet od mogućih šest nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Četiri puta bio je u startnoj postavi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.