Miletić za sada nije na prodaju

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić za sada nije na prodaju

„Ovde mi je prelepo, razmišljam samo o Partizanu i kako da svi budemo još bolji, prođemo Viktoriju Plzen i odbranimo duplu krunu“, rekao je stameni štoper

Za svega nekoliko meseci Nemanja R. Miletić je postao ključ Partizanove odbrane. Igrao je u štoperskom tandemu sa Bojanom Ostojićem, nakon toga i Milanom Mitrovićem, čime je apsolutno opravdao poverenje u Humskoj.

Nemanja Miletić danas puni 27 godina i na svoj rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << govori o crno-belima, prelaznom roku i rođendanskim željama.

„Uvek naravno moźe bolje. Smatram da sam odigrao dobru polusezonu. Na sreću brzo sam se adaptirao po dolasku i počeo da igram i pruźam dobre partije. Sve u svemu zadovoljan sam učinjenim, ali siguran sam da ću biti još bolji u nastavku“, rekao je Miletić.

Po čemu ćeš pamtiti dolazak u Partizan i prve dane 2018. godine?

„Svakako po dobrim igrama, ali i ne samo svojim, već i celog tima, čime sam skrenuo pažnju na sebe kod drugih klubova što mi veoma imponuje. Kao što znate klub je dobio već unosne ponude za mene, ali za sada nisam na 'prodaju'. Ovde mi je prelepo, razmišljam samo o Partizanu i kako da svi budemo još bolji, prođemo Viktoriju Plzen i odbranimo duplu krunu“.

Kako ocenjuješ ekipu Viktorije Plzen, protivnika u 1/16 finala Lige Evrope.

Ozbiljan protivnik sa kojim neće biti lako. Ali mi smo svesni sebe, znamo koliko moźemo i idemo u tom pravcu. Zato sada naporno radimo i spremamo se maksimalno za prvi meč“.

Ko ti je prvi čestitao rođendan?

„Moja lepša polovina devojka Neda, sestra, majka i otac. Sebi sam pre svega poželeo zdravlje, a sve ostalo će samo doći“, zaključio je Nemanja Miletić.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.