Miler iz Rendžersa u Seltik!

Izvor: B92, 20.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler iz Rendžersa u Seltik!



Nekadašnji fudbaler Glazgov Rendžersa Keni Miler potpisao je predugovor sa najvećim rivalom tog škotskog tima - Seltikom.

Miler, koji trenutno nastupa za engleskog drugoligaša Vulverhempton, Seltiku će se pridružiti na kraju sezone, saopštio je u četvrtak tim iz Glazgova.

Škotski napadač je potpisao trogodišnji ugovor sa Seltikom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Miler će tako postati tek treći fudbaler koji je nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i za Rendžerse i za Seltik. To su pre njega uradili samo Mo Džonson i Alfi Kon.

"Neverovatna je čast potpisati za klub statusa kakav ima Seltik. Imao sam brojne ponude, ali kada je Seltik pokazao interesovanje nisam se dvoumio, jer tamo želim da igram", rekao je Miler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.