Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 09:40

Miler: Atletiko - najveći huligani u svetu fudbala

Otelo se asu Bajerna tokom utakmice

Trebalo je to da bude jedan od derbija prvog kola Lige šampiona, a na kraju je Bajern pregazio Atletiko, kao što gazi većinu rivala na svim frontovima – 4:0.

Međutim, dan posle utakmice mediji iz Nemačke i Španije više pišu o anegdoti s terena, komičnoj sceni u kojoj je glavni junak bio Tomas Miler.

Iskusni univerzalac Bajerna je dobio žuti karton posle jednog duela, što je izazvalo njegov revolt, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ljutni – a sve se čulo, jer nije bilo publike - rekao sudiji:

Hej, šta se ovde događa? Ovo nije realno. Igramo protiv Atletiko Madrida, najvećih huligana u svetu fudbala. I ti mi daješ žuti karton za nešto ovako“, besno je rekao Miler.

Atletiko odavno prati glas izuzetno oštre ekipe, koja često ume da pređe granicu dozvoljenog, da se koristi prljavštinama na terenu. Doduše, ni Miler nije bezgrešan, ali je više dosadan konstantnim prigovaranjem sudijama i protestima, nego što je grubijan u igri.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.