Milenium tim želi puno vlasništvo u Institutu Černi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 11:11

Milenium tim želi puno vlasništvo u Institutu Černi

"Millennium Team" dao je ponudu za preuzimanje 77.696 akcija Instituta Jaroslav Černi po ceni od 474,59 dinara za akciju, navodi se u obaveštenju objavljenom na Centralnom registru hartija od vrednosti.

Millenium drži 64,4 procenata akcija Instituta i deluje zajedno sa Dejanom Divcem - 9,2 posto akcija, i Dejanom Vučkovićem, Nikolom Milivojevićem, Goranom Nikolićem, Miodragom Popovićem, Miletom Božićem i Dušanom Đuriće, čiji su paketi akcija u rasponu od 3,15 do 3,06 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posto.

Ponuda za preuzimanje akcija važi od danas do 22. avgusta.

Prema podacima CRHOV akcije Instituta čije je preuzimanje je ponuđeno nalaze se u rukama 176 fizičkih lica.

Početkom juna objavljeno je da će Institut akcionarima isplatiti 23 miliona dinara dividende za 2021. godinu.

Institut Jaroslav Černi privatizovan je početkom godine, kada je državni paket akcija prodat Millenniumu za 2,57 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milenijum tim želi ceo Institut "Jaroslav Černi"

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2022

"Millennium Team" dao je ponudu za preuzimanje 77.696 akcija Instituta "Jaroslav Černi" po ceni od 474,59 dinara za akciju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.