Milanu propao veliki transfer!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanu propao veliki transfer!

Ništa od potpisa.

Milanezi su ceo avgust pokušali da angažuju Koreu, ali deluje da će veliki posao koji uključuje tri kluba ipak propasti.

Atletiko Madrid i Milan nisu uspeli da pronađu uspešnu finansijsku formulu koja bi pogodovala klubovima, tako da se po pisanju AS-a "rosoneri" povukli iz daljih pregovora.

Ovo će za posledicu imati i odustajanje od daljih poslova samih "jorgandžija".

Klub iz Madrida je planirao da po prodaji Argentinca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dovede Rodriga iz Valensije kao zamenu, ali će za sada Simeone morati da odustane od ofanzivca "slepih miševa".

I dalje je posao oko prodaje Nikole Kalinića u opticaju, ali transfer hrvatskog napadača nazad u Seriju A, ne bi mogao da generiše dovoljno novca za pomenuti transfer sa "Mestalje".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.