Milanović otišao iz OFK: Nisam imao snage za treće čudo

Izvor: Studio B, 16.Mar.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović otišao iz OFK: Nisam imao snage za treće čudo

Milan Milanović podneo je ostavku na funkciju prvog trenera fudbalera OFK Beograda, rekavši da nije imao snage za "još jedno čudo".

"Razlozi odlaska su jasni - odigrali smo četiri utakmice i osvojili dva boda. Nemam više snage da se borim, nemam snage za još jedno čudo, posle Hajduka iz Kule i Novog Pazara, i zato sam podneo ostavku", rekao je Milanović agenciji Beta.

OFK Beograd je počeo sezonu sa dve nerešene utakmice, a onda je pretrpeo dva poraza, poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << juče na svom terenu od Pazara, 0:1.

"Imali smo dve dobre utakmice koje smo izgubili. Bili smo dominantni i protiv Čukaričkog i Novog Pazara, ali nismo dali gol a primili smo. Ako ekipa nastavi tako da igra, ima dobre šanse da izbori opstanak i da uradi nešto više u kupu", rekao je Milanović. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: Nisam imao snage za treće čudo!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2014

Milan Milanović podneo je ostavku na funkciju prvog trenera fudbalera OFK Beograda, rekavši da nije imao snage za "još jedno čudo". .. .."Razlozi odlaska su jasni - odigrali smo četiri utakmice i osvojili dva boda. Nemam više snage da se borim, nemam snage za još jedno čudo, posle Hajduka iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.