Milano i Ređo sigurni

Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milano i Ređo sigurni

Bez iznenađenje u drugim utakmicama polufinala.

Košarkaši Emporio Armanija nisu dozvolili još jedno iznenađenje na svom parketu. Savladali su Veneciju sa 78:65 za ukupan rezultat 1-1 useriji. Utakmicu su prelomili već u prvom poluvremenu kada je prednost iznosila plus 22. Nastavak donosi mnogo bolju igru Venecije i veliko, ali ne dovoljno smanjenje prednosti. Bez obzira na poraz gosti mogu biti zadovoljni pruženim u ova dva meča i u naredna dva pokušaće da odbrane brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << koji bi predstavljao veliki korak ka plasmanu u polufinale.

Što se tiče liste strelaca pobednike je predvodio Krunoslav Simon sa 17 pogodaka, dok su po 11 zabeležili Milan Mačvan i Esteban Batista. Na drugoj strani tri igrača imala su dvocifreni učinak među kojima je najistaknutiji bio Majk Bramos sa 13 poena.

U drugoj seriji između Ređo Emilije i Avelina. Rezultat je 2:0 za Ređo. Oni su ponovo odigrali sjajnu utakmicu koji su kontrolisali tokom celog svog toka i zasluženo slavivši rezultatom 86:78. Najefikasniji kod pobednika bili su Stefano Đentile i iskusni Rimantas Kaukenas sa po 13 poena, dok su još trojica košarkaša imali dvocifreni učinak. Što se tiče Avelina treba istaći odlične partije Ivana Buve(20p), koji je postao i najkorisniji igrač ovag kola, i Rikarda Ćervija koji je zabeležio poen manje od Buve.

Večeras od 20:45 na programu je meč između Avelina i Ređo Emilije, dok je sutra u istom ternimu meč između Venecije i Milana.

Rezultati:

Emporio Armani (1) - Venecija (5) 78:65 (1-1)

Ređo Emilija (2) - Avelino (3) 86:78 (2-0)

(foto: Agenzia Cimallo e Castoria)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.