Milanko Petrović 14. u Češkoj

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanko Petrović 14. u Češkoj

Reprezentativac Srbije Milanko Petrović zauzeo je 14. mesto u individualnoj trci na 20 kilometara na Otvorenom prvenstvu Evrope u biatlonu, u češkom Novem Mestu.
On je stazu prešao za 55 minuta, 56 sekundi i dve desetinke, a zbog pet promašaja propustio je borbu za medalje.
Pobedio je Andrejs Rastorgujevs iz Letonije rezultatom 52 minuta, 17 sekundi i šest desetinki, ispred Nemca Benedikta Dola sa tri desetinke zaostatka i Maksima Cvetkova iz Rusije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kašnjenjem od minut, 14 sekundi i osam desetinki.
Preostala dvojica reprezentativaca Srbije, Emir Hrkalović i Damir Rastić zauzeli su 48. i 50. mesto.
Hrkalović je imao pet promašaja i zaostatak od 7:04,6 minuta, dok je Rastić zabeležio četiri netačna hica i 7:27,7 minuta slabije vreme od Rastorgujevsa.
Reprezentativce Srbije već za dva dana u Novem Mestu očekuje nastup u sprintu na 10 kilometara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Milanko Petrović 14. u Češkoj

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2014, 11:52

Reprezentativac Srbije Milanko Petrović je zauzeo 14. mesto u individualnoj trci na 20 kilometara na Otvorenom prvenstvu Evrope u bijatlonu u češkom Novem Mestu. .. Milanko Petrović  ..On je stazu prešao za 55 minuta, 56 sekundi i dve desetinke, a zbog pet promašaja je propustio borbu za medalje... ..Pobedio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.