Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 23:55

"Milane, Milane..."

Kapiten Zvezde još jednom je izrastao u junaka crveno-belih

Remi Crvene zvezde u susretu sa Hofenhajmom (0:0) proslavljen je u Ljutice Bogdana burnije nego neke pobede. Potpuno opravdano s obzirom na to da je Crvena zvezda drugi put u četiri sezone obezbedila proleće u Evropi.

Desetim bodom na svom kontu crveno-beli su kolo pre kraja frupne faze overili mesto u šesnaestini finala Lige Evrope, a još jednom u poslednje četiri sezone junak Zvezde na evropskoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je Milan Borjan.

Fenomenalni golman začarao je mrežu iza svojih leđa i sa tri neverovatne intervencije sprečio je Hofenhajm da upiše 19. uzastopnu utakmicu u UEFA takmičenjima na kojoj postiže makar gol.

Briljantno veče, crveno-belog kapitena bilo je povod za ovacije. "Milane, Milane" odzvanjalo je pred svlačionicama stadiona "Rajko Mitić" čak i dok je Borjan davao izjavu. Na momente je skandiranje uspevalo i da nadglasi Zvezdinog junaka koji nije skrivao zadovoljstvo zbog uspeha.

"Idemo dalje. Iza nas je fenomenalna utakmica. Odbrambeno smo odigrali odlično, dok smo u ofanzivi bili malo brzopleti. Važno je da smo prošli dalje. Idemo da pobedimo Liberec u gostima i sledeću utakmicu u prvenstvu, pa da lepo čekamo proleće u Evropi", rekao je Borjan odmah posle utakmice.

Iako je šampion Srbije već osigurao plasman u narednu fazu, uspeh na gostovanju u Češkoj bio bi dragocen za UEFA koeficijent Crvene zvezde, ali i generalno domaćeg klupskog fudbala.

"Rekao sam kad sam došao u Zvezdu da saigrači i ja obaramo rekorde. Svaka čast momcima sjajno su odigrali. Nije mala stvar ovo što smo uradili, posebno u tako nezgodnoj grupi. Ostavili smo srce na terenu, borićemo se da dobijemo Liberec za veći koeficijent", kazao je Borjan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.