Milan zove Ešlija Kola

Izvor: Mondo, 10.Okt.2012, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan zove Ešlija Kola

Slavni Milan, tradicionalno, voli starije fudbalere.

Zato nas ni ne čudi saznanje portala Goal.com da italijanski "rosoneri" žele u januaru da angažuju beka engleske reprezentacije i dugogodišnjeg asa Čelsija, Ešlija Kola.

Ovaj sjajni levi bek ima "samo" 31 godinu i kao takav sigurno nije dovoljno "mator" da bude rešenje Milana uz levu aut liniju, gde je u derbiju sa Interom za vikend igrao 19-godišnji Matija De Šiljo, mada trener Masimilijano Alegri više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << voli da upotrebljava iskusnijeg Luku Antoninija.

Kol u Čelsiju igra od 2006. godine kada je podelio London odlukom da napusti Arsenal i ode u redove velikog rivala. Njemu ugovor sa šampionom Evrope ističe narednog leta, a navodno je menadžer Roberto Di Mateo odlučan u nameri da Kolu ponudi produžetak saradnje u trajanju od samo godinu dana.

To bi Kola na zimu učinilo lakom metom za ostale klubove, jer bi mogli da potpišu ugovor s njim i sačekaju da bez obeštećenja u junu i kompletira transfer. Ako bi ga Milan želeo odmah u januaru, obeštećenje koje bi morao da plati Čelsiju bilo bi simbolično, s obzirom na Kolove godine, ali i blizinu isteka aktuelnog ugovora (januar - jun).

Očekuje se da će Kol u petak protiv San Marina zabeležiti 99. nastup za Englesku, a potom četiri dana kasnije protiv Poljske i jubilarni stoti.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.