Milan želi trio iz Čelsija

Izvor: RTS, 26.Nov.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi trio iz Čelsija

Italijanski Milan označio je čak trojicu fudbalera Čelsija Seska Fabregasa, Gerija Kejhila i Andreasa Kristensena kao mete za transfer u januaru.
Sva trojica nisu u prvom planu kod menadžera Mauricija Sarija, što žele da iskoriste "rosoneri" i dovedu ih na San Siro, piše Sport Medijaset.

Milan već duže vreme želi da privoli Fabregasa na transfer, ali do sada je bezuspešno pokušavao, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok su defanzivci Kristensen i Kejhil čak javno izrazili nezadovoljstvo minutažom i najavili odlazak.
Sedmostruki prvak Evrope letos je već ostvario jedan posao sa Čelsijem kada je na pozajmicu doveo Tiemua Bakajoka, ali Francuz nije opravdao očekivanja, pa je moguće da se pre kraja sezone vrati u London.
Za pozajmicu Bakajoka Milan je platio pet miliona sa opcijom otkupa za još 30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRIO ČELSIJA NA "SAN SIRU": Milan krenuo u NAPAD na ZVEZDE "plavaca" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018

"Rosoneri" će u januaru pokušati da dovedu tri igrača Čelsija...Strateg Čelsija Mauricio Sari ne daje veliku minutažu Sesku Fabregasu, Geriju Kejhilu i Andreasu Kristensenu u tekućoj sezoni, što će u zimskom prelaznom roku pokušati da iskoristi uprava Milana i da privoli pomenuti trojac da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.