Milan želi dete Barselone, čovek za vezu - Boban!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi dete Barselone, čovek za vezu - Boban!

Jedan od čelnika "rosonera" primećen u domovini.

Klub sa "San Sira" je daleko od završetka kompletiranja tima u tekućem prelaznom roku.

Serija A kreće za desetak dana, prelazni rok se završava nedelju dana posle toga što daje gigantima sa "Čizme" i dalje dovoljno vremena da završe svoje poslove.

Deluje da će baš "rosoneri" obeležiti sam kraj vrućeg leta, na spisku želja italijanskog kluba su Anhel Korea i Ante Rebić, ali deluje da će Milan kupovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i od "modrih".

Prema pisanju hrvatskih medija, Zvonimir Boban je u Zagrebu gde pokušava da završi kupovinu Danija Olma!

Španac je polaznik Barsine "La Masije", u Dinamo Zagreb je prešao 2014. godine. Partije tokom prošle godine su privukle pažnju evropskih velikana, pominjao se čak i duo iz "El Klasika", ali deluje da će mladi Španac putem Milana.

Cena je trideset miliona evra, agenti Olma su takođe viđeni u "gradu mode", izvesno je da će jedan od najtalentovanijih igrača nove generacije završiti u crveno-crnim bojama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.