Milan želi Zdravka Kuzmanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi Zdravka Kuzmanovića

Zdravko Kuzmanović je blizu povratka u Italiju, najavljuju mediji na Apeninima. Srpski reprezentativac iz Štutgarta koji je igrao u Fjorentini od 2007. do 2009. bi u zimskom prelaznom roku, koji počinje 3. januara, mogao da se preseli u Milan.

Šampionu Serije A potreban je jedan radnik u veznom redu. Gatuzo neće igrati ko zna dokle, Ambrozini i Van Bomel su u godinama, a Adrijano Galijani je rekao da Montoliva iz Fjorentine neća dovoditi...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Kuzmanović (24) je kažu među roso–nerima odličan izbor, ne samo zbog kvaliteta i ubitačnog udarca, već i što neće morati da se prilagođava zahtevima Kalča. U Milanu smatraju da će 10 miliona evra biti dovoljno da čelnici Švaba prodaju vezistu.
Ali to ne bi bilo jedino srpsko pojačanje crveno–crnih ove zime. Motri se situacija sa Milošem Krasićem u Juventusu i ukoliko crno–beli ipak odluče da ga prodaju ponuda iz Milana stoji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.