Milan zainteresovan za Teveza

Izvor: RTS, 21.Nov.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan zainteresovan za Teveza

Argentinski fudbaler i član Mančester Sitija Karlos Tevez mogao bi karijeru da nastavi u Milanu, preneli su italijanski mediji.

"Tevez je odličan fudbaler, ali morali bi prvo da se uverimo u njegovu psihofizičku pripremljenost. Pored tehničkih mogućnosti, fudbaler mora biti i mentalno spreman za igru", rekao je pomoćni trener "roso-nera" Mauro Tasoti.

Legendrani fudbaler Milana Alesandro Kostakurta smatra da bi se Tevez savršeno snašao na San Siru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Tevez je idealan napadač za Milan, ali morao bi da bude iskorišćen na odgovorajući način", rekao je Kostakurta.

Tevez se već dve nedelje nalazi u Argentini i nije se pojavio na treningu Mančester Sitija, a sudeći prema izjavama menadžera Roberta Mančinija, argentinski napadač karijeru neće nastaviti u trenutno vodećem timu Premijer lige.

Argentinac je nedavno kažnjen oduzimanjem jednomesečne plate - koja iznosi oko milion funti, jer je na utakmici Lige šampiona protiv Bajerna odbio da sa klupe uđe u igru.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.