Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 19:10

Milan traži rešenje za finansijske probleme, ali Krunić nije u računici

Vezista gotovo izvesno u dresu italijanskog velikana i nakon leta

Na novu u nizu skromnih sezona Milana nadovezali su se odlasci Donarume i Čalhanoglua bez obeštećenja. Propuštena prilika da se inkasira verovatno devetocifreni iznos evra došla je kao so na ranu u sezoni koja je konačno probudila nadu Rosonera, ali i produbila finansijske probleme kluba sa San Sira.

Upravo usled pritiska koji nameće formiranje budžeta, jedan od zadataka sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sektora Milana tokom letnjeg prelaznog roka postao je da obezbedi deo novca prodajom igrača, ali i rastankom sa prekobrojnima, međutim, prema saznanjima Kalčomerkata igrač kojem je stručni štab odlučio da ukaže poverenje i na početku nove sezone je Rade Krunić.

Vezni fudbaler ispostavio se veoma korisnim prethhodne sezone te ga rukovodstvo Rosonera nije svrstalo među igrače sa kojima ima nameru da se rastane pre početka nove prvenstvene trke. Krunić je tokom zimskog prelaznog roka bio tražena roba, a interesovanje za 27-godišnjeg vezistu pokazali su tada Parma, Đenova i Torino.

Činjenica da su tri kluba opipavala puls Milana nije bila dovoljna da pokoleba Maldinija i Piolija čija je želja bila da zadrže igrača, a vera u Krunića Rosonerima se islpatila s obzirom na korektne igre tokom proleća.

Kako tvrdi isti izvor, zbog taktičke fleksibilnosti i velike spremnosti da se podredi timskim ciljevima, vezista je zaradio poverenje uprave, međutim pritisak finansijskih problema ne sključuje promenu u stavu uprave kluba sa san sira s obzirom na to da je nekadašnji igrač Donjeg srema, Verone i Empolija nuđen Udinezeu u zamenu za De Pola. Transfer je ipak propao s obzirom na to da će argentinac karijeru nastaviti u Atletiko Madridu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.