Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 19:18

Milan traži desnog beka: Defanzivci Intera i Napolija na radaru Rosonera

Ukoliko se Diogo Dalot vratio na Old Traford, mogli bi da ga zamena Danilo D'Ambrozio ili Elseid Hisaj

Veliku pobedu ostvarili su fudbaleri Milana u 35. kolu italijanske Serije A. Razbili su Juventus u Torinu (3:0) i napravili krupan korak ka obezbeđivanju plasmana u Ligu šampiona. Izvesno je da će na leto ekipa doživeti promene, a sportski direktor Frederik Masara u sardadnji sa Paolom Maldinijem već razmišlja o narednom prelaznom roku. Na red je došla i pozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << desnog beka, koju bi mogli da ojačaju angažovanjem fudbalera Intera Danila D'Ambrozija ili defanzivca Napolija Elseida Hisaja.

Sreda, 20.45: (4,00) Torino (3,50) Milan (1,93)

Diogo Dalot je stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda minulog leta, upisao je 30 nastupa u svim takmičenjima i ubeležio dva pogotka i tri asistencije. Ostavio je solidan utisak, ali sa Old Traforda tvrde da žele da ga vrate, kako bi sa Aronom Van Bisakom konkurisao za mesto uz desnu aut liniju u odbrani naredne sezone.

Tako Rosoneri ostaju samo sa Davideom Kalabrijom, mada se sa pozajmice iz Parme vraća i Andrea Konti. Ipak, Masara i Maldini žele kvalitetnija rešenja, pa su se okrenuli ka D'Ambroziju i Hisaju. Fudbaleri Intera i Napolija su Milanu posebno zanimljivi zbog činjenice da na kraju tekuće sezone ostaju bez ugovora. Iskusni Italijan nikako da se dogovori sa Neroazurima oko produžetka saradnje, dok Albanac i definitivno napušta stadion Dijego Maradona.

Uprava kluba sa San Sira će ispratiti situaciju sa pomenutom dvojicom igrača do kraja sezone, želi da sačeka i rasplet trke za mesta koja vode u Ligu šampiona. Nisu samo D'Ambrozio i Hisaj na radaru kluba, mada su na vrhu liste želja za mesto uz desnu aut liniju, ali skauti Rosonera prate i nekoliko igrača iz inostranstva. Reč je o manje poznatim fudbalerima, koji su skrenuli pažnju skauta kluba, mada još nema konkretnih informacija o imenima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.