Milan teško do pobede

Izvor: B92, 25.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan teško do pobede



U poslednjoj utakmici 25. kola italijanske Serije A Milan je na San Siru pobedio Sampdoriju golom u samom finišu utakmice.

Jubilarni 100. duel dve ekipe nije obeležio lep fudbal. Milan je već od desetog minuta ostao sa desetoricom na terenu pošto je Masimo Odo faulirao Emilijana Bonacolija, sudija je procenio da je Odo posednji igrač odbrane i okazao mu crveni karton. Gosti iz Đenove nisu iskoristili brojčanu prednost, a u 39. minutu su i oni ostali bez jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača na terenu pošto je Ruben Olivera dobio drugi žuti karton zbog starta na Kaki.

U drugom poluvremenu Milan je krenuo na tri boda, ali Ronaldo u par navrata nije bio dovoljno skoncentrisan pa je petnestak minuta pre kraja i zamenjen, a na teren je ušao Inzagi. Crveno-crni do tri bod stižu u poslednjim trenutcima susreta a strelac je nakon centaršuta sa desne strane bio Masimo Ambrosini. Milan se pobedom popeo na peto mesto na tabeli sa 36 bodova, a Sampdorija je 11. sa šest bodova manje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.