Milan spremio iznenađenje za derbi?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 18:03

Milan spremio iznenađenje za derbi?

Milan i Inter igraju veliki derbi.

Subota je dan za veliki derbi, igraju Inter i Milan, a gosti imaju problema sa koronavirusom i sa povredama.

Jedino su pozitivni Mateo Gabija i Leo Duarte i propustiće naredni meč, dok je Zlatan Ibrahimović spreman da krene od starta za Milan što će se i desiti.

Ipak, povređen je Ante Rebić, pa će i on propustiti duel sa Interom.

Ko će početi u napadu?

Napadački trio pored Zlatana činiće i Samu Kastiljeho i Brahim Diaz koji će iznenađujuće dobiti šansu od starta, po svemu sudeći.

Inter i Milan se sastaju u subotu od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vikend za uživanje, evo šta nam nude "Admiralbet" i "Arenasport"!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 08:42

Program za svakoga!..Već danas (subota) od 13 časova kreće šou na Arenasport televiziji, počinje emisija "Kao nekada", a pola sata kasnije zakazan je najveći derbi na svetu koji ne smete propustiti, Seltik-Rendžers...Fudbalsko uživanje će biti nastavljeno, kroz tu emisiju ćete biti u prilici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.