Milan se kockao, ali opet pobedio! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan se kockao, ali opet pobedio! (video)

Druga uzastopna pobeda Mihajlovićevog tima u Seriji A. U premijernom susretu petog kola, ''Rosoneri'' slavili u Udinama, posle mnogo bolje igre u prvom poluvremenu.

Dva lica prikazala je večeras ekipa Milana na gostovanju u Udinama, ali je ipak ostvarila cilj - osvojena su sva tri boda, Udineze je savladan sa 3:2.

Ključni period igre za pobedu Milana večeras bilo je prvih 45 minuta, kada su Mihajlovićevi puleni stekli čak tri gola prednosti.

Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je počelo lepim golom Marija Balotelija već u petom minutu iz slobodnog udarca, da bi samo pet minuta kasnije, i Bonaventura savladao Karnezisa, za vođstvo od 2:0.

Isti igrač je u finišu prvog poluvremena asistirao Kristijanu Zapati sa vođstvo od 3:0 i činilo se da domaćin u nastavku nema šta da traži.

Međutim, kao da je Mihajlović u drugom poluvremenu izveo neki drugi tim, Milan u tom periodu igre nije uspeo da stvori više nijednu ozbiljniju priliku, a na drugoj strani nadu Udinezeu u preokret vratio je Badu, pogotkom u 51. minutu za 3:1.

Sedam minuta kasnije, novi šok za Milan, konfuziju u odbrani gostiju iskoristili su Tero u ulozi asistenta i strelac Duvan Zapata, koji smanjuje na 3:2.

Više od pola sata imali su fudbaleri Udinezea da stignu i do trećeg gola, ali izuzev par pokušaja u finišu meča, nisu imali ozbiljnijih prilika pred golom Lopeza.

Milan je sačuvao prednost i upisao treću prvenstvenu pobedu, a ''Zebretama'' je ovo bio četvrti uzastopni neuspeh. Ostali su pri dnu tabele, sa samo tri osvojena boda.

Večerašnje golove sa ''Friulija'' možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A: Golčina Balotelija, Milan umalo od gotovog napravio veresiju (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2015

U prvom meču 5. Serije A Milan je kao gost savladao Udineze 3:2 (3:0).. . Druga vezana pobeda čete Siniše Mihajlovića za svega tri dana. Posle Palerma pred rosonerima je pao Udineze identičnim rezultatom. Iako je Milan vodio sa 3:0, “zebre” sa Friulija se nisu predavale i malo je falilo da sustignu...

Nastavak na HotSport.rs...

Mihajlović: "Baloteli je bio SAVRŠEN!"

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2015, 10:46

Uživao je trener Milana u igri svog fudbalera...Milan je zabeležio važnu pobedu nad Udinezeom...Iako su imali rano vođstvo od 3:0, rosoneri su primili dva gola, ali su otišli kući sa tri boda, što je najvažnije za tim koji 'raste', kako kaže Siniša Mihajlović...Srpski trener se osvrnuo na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.