Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020, 23:41

Milan prati Andriju Radulovića

Mladi fudbaler privukao pažnju milanskog giganta

Zvezdni vunderkind Andrija Radulović je na meti slavnog Milana. Kako piše Tuto Merkato, koji navodi Rosoneri temeljno skautiraju mladog fudbalera i prate njegov razvoj.

Momak rodom iz Kotora početkom jula će proslaviti 18. rođendan, ali je već dobio priliku za dokazivanje kod žefa struke Dejana Stankovića. Levonogi krilni vezista u kratkom vremenskom periodu zabeležio je tri seniorska nastupa u crveno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dresu. Debitovao je u prvenstvenom meču sa Radnikom iz Surdulice i upisao se u strelce, potom je ostvario i debitantski nastup u večitom derbiju, a pre nekoliko dana ušao je u igru i na gostovanju TSC-u u Senti.

Radulović je jesenas predvodio omladinsku selekciju Crvene zvezde u Lig šampiona za mlade. Postigao je golove protiv Totenhema i Olimpijakosa i zabeležio asistenciju u okršaju sa minhenskim Bajernom na krovu Tržnog centra Voždovac.

Mladi fudbaler ima izuzetnu levu nogu, nisko težište i zavidnu brzinu, pa je protivnicima izuzetno teško da ga čuvaju. Problem Crvene zvezde je to što Radulović ima ugovor na još dve godine, s obzirom da je to bio maksimum za maloletnog igrača, ali će uskoro potpisati novi, što će ojačati Zvezdine pozicije u eventualnim pregovorima sa zainteresovanim klubovima.

Radulović je prve fudbalske korake napravio u Bokelju iz Kotora, a kao kadet je došao u Crvenu zvezdu i odmah osvojio šampionsku titulu. Nakon prelaska u omladince mladi igrač je u sredinom jula 2019. godine, sa još nekolicinom igrača iz generacije 2002, potpisao profesionalni ugovor sa srpskim šampionom.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.