Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 00:13

Milan potvrdio: Zlatan stigao na potpis ugovora, ostaće ubedljivo najplaćeniji igrač tima

Rosoneri saopštili vest malo pre ponoći

Moglo je da sačeka neko bolje vreme i pre svega neko bistrije doba dana, ali Milan je rešio da u minutima pre nego što na satu otkuca ponoć na svim zvaničnim mrežama objavi da je Zlatan Ibrahimović sleteo u prestonicu mode kako bi potpisao novi ugovor i produžio ostanak na San Siru uz poruku "IZ back" (Ibrahimović Zlatan se vratio)!

Tako da slobodno možemo da konstatujemo da je posao – završen! Zlatan Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će žvrljnuti svoj autogram na jednogodišnji ugovor kojim će zaraditi ukupno 7.000.000 evra neto, čime će ostati daleko najplaćeniji fudbaler Rosonera! Kako smo objavljivali ranije, Ibrahimović će dobiti 6.000.000 evra u fiksnom delu, plus će na bonuse inskasirati još 1.000.000 evropskih novčanica. Od toga 500.000 ide na lako ostvarive bonuse, a još 500.000 evra dobiće Zlatan ako Milan obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Dugo se vodila polemika oko toga da li će Šveđanin ostati u Milanu ili će ipak pronaći angažman na nekom drugom mestu, ali su razgovori Paola Maldinija i Stefana Piolija s prekaljenim napadačem urodili plodom. Ibrahimović je prelomio da ostane i ugovor će postati aktiviran od ponedeljka.

"Hteo sam da dođem kući. Sada možemo svi zajedno da radimo na tome da Milanu donesemo bolje rezultate. Kao što sam rekao, nisam ovde nisam da bih bio maskota, već da donosim rezultate, da vratim Milan tamo gde mu je mesto. Imali smo šest odličnih meseci iza nas, ali nismo osvojili ništa. Sada imamo šansu da radimo od starta svi zajedno i podnesemo žrtvu kako bismo došli do ciljeva. Osećam se odlično, nadam se da ću videti i ljude na stadionu uskoro, potrebni su nam navijači kako bismo išli napred", izjavio je Ibrahimović po sletanju u Milano.

U međuvremenu Ibrahimović će se pridružiti treninzima sa starim saigračima koji već rade u Milanelu nekoliko dana. Zlatan će prvo obaviti lekarske preglede i odraditi obavezan PCR test pre nego što se posveti timskom radu.

Ibra se u Milan vratio zimus posle rastanka s LA Galaksijem, a na 20 utakmica skupio je 11 golova i još pet asistencija. Rosoneri su dugo kuburili s formom, ali je od Ibrahimovićevog dolaska ekipa zaigrala mnogo bolje i u finišu sezone obezbedila plasman u Ligu Evrope.

Milan još na čekanju ima transfere Braima Dijaza iz Reala, Serža Orijea iz Totenhema, kao i Tjemuea Bakajoka iz Čelsija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.