Milan posle drame do polufinala Kupa Italije

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan posle drame do polufinala Kupa Italije

Fudbaleri Milana plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su posle produžetaka pobedili Torino sa 4:2 (2:2).
Regularni deo meča završen je nerešeno, 2:2, te je moralo da se igra i dodatno vreme u meču u kojem je viđen veliki broj promašaja.

Igrači u crno-crvenim dresovima su ovaj meč odigrali sa crnim florom na rukama u čast legendarnog košarkaša Kobija Brajanta, koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navijač tog kluba.
Milan je poveo u 12. minutu preko Bonaventure, da bi Bremer je doneo izjednačenje Torinu u 34.
Isti igrač je u 71. minutu pogodio za preokret i vođstvo od 2:1.
Trener Milana Stefano Pioli tada reaguje i uvodi Hakana Čalhanoglua, što se pokazalo kao dobar potez, pošto je turski fudbaler doneo izjednače u nadoknadi.
Na samom startu drugog produžetka Milan stiže do vođstva od 3:2 drugim golom Čalhanoglua, a konačan rezultat postavio je Zlatan Ibrahimović dva minuta kasnije.
Milan će u polufinalu Kupa Italije igrati sa Juventusom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.