Milan pobedio Romu u trci za Kesijem

Izvor: RTS, 17.Maj.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan pobedio Romu u trci za Kesijem

Vezista Atalante Frank Kesi naredne sezone igraće za Milan, pošto su dva kluba dogovorila transfer vredan 28 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji.

Kesi, jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A, izabrao je prelazak na San Siro ispred ponude Rome koja je nudila isti iznos za transfer klubu iz Bergama.
Ovaj 20-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače potpisaće petogodišnji ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milanom prema kojem će zarađivati 2,5 miliona evra godišnje, što je za 500.000 evra bila jača ponuda od one iz Rima.
Kesi je skrenuo pažnju na sebe posle odličnih igara i rezultata Atalante, petoplasiranog tima Serije A, odigravši 28 utakmica uz šest golova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan "kaparisao" vezistu Atalante

Izvor: B92, 17.Maj.2017

Vezista Atalante Frank Kesi naredne sezone igraće za Milan...Dva kluba dogovorila transfer vredan 28 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji...Kesi, jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A, izabrao je prelazak na San Siro ispred ponude Rome koja je nudila isti iznos za transfer klubu iz Bergama...Ovaj...

Nastavak na B92...

Kesi odbio Romu, u Milanu za 28 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2017

Vezista Atalante Frank Kesi naredne sezone igraće za Milan, pošto su dva kluba dogovorila transfer vredan 28 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji...Kesi, jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A, izabrao je prelazak na San Siro ispred ponude Rome koja je nudila isti iznos za transfer klubu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.