Milan odustao od Suasa

Izvor: B92, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan odustao od Suasa



Fudbalski klub Milan saopštio je da je odustao od kupovine napadača Kaljarija Davida Suasa iz Hondurasa. Milan je transfer otkazao pošto je Suaso već potpisao ugovor sa Interom.

Problem u transferu Suasa nastao je prošle nedelje kada je predsednik Kaljarija Masimo Čelino, iznerviran što Inter odugovlači u pregovorima, rekao da je odlučio da Suasa proda Milanu.

Milan je saopštio da je transfer gotov, ali je Inter uzvratio tvrdnjom da je 27-godišnji Suaso već potpisao za "nero-azure".

Suaso je prošle sezone postigao 14 golova u Seriji A. Reprezentativac Hondurasa je u januaru ove godine, zajedno sa Brazilcem Kakom, proglašen za najboljeg stranca u Seriji A.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.