Milan ne staje sa kupovinom

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne staje sa kupovinom

Nedavno je stigao Argentinac, a sada bi u veznom redu mogao da mu se pridruži i Brazilac.

Juče je u Milan stigao bivši fudbaler Bajern Minhena i Atletiko Madrida Hoze Sosa, a sada je navodno uprava "Rosonera" zainteresovana za još jednog veznjaka.

U pitanju je zaboravljeni Brazilac iz redova Liverpula Lukaš Leiva.

Leiva je u drugom planu kod Klopa, vuče i probleme sa povredama, te se veruje da je na izlaznim vratima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba i da se samo čeka adekvatna ponuda za njegove usluge.

Njemu ugovor sa "Redsima" ističe na kraju ove sezone, te on spada u grupu "idealnih" igrača na tržištu za Milan.

Neće morati "Rosoneri" da se istroše za njegove usluge, a dovođenje igrača pred istekom ili po isteku ugovora je bila njihova transfer politika zadnjih godina.

Do sad su u klub sa "San Sira" stigli Lapadula (Peskara), Vanđoni (River Plejt), Gustavo Gomez (Lanus) i pomenuti Hoze Sosa (Bešiktaš).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.