Milan ne može da otkupi Rebića zbog bizarnog propusta!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne može da otkupi Rebića zbog bizarnog propusta!

Nisu stigli da ubace opcije otkupa?

Letos su Milan i Ajntraht iz Frankfurta trampili Antea Rebića i Andrea Silvu, a italijanski klub sada želi da otkupi hrvatskog reprezentativca.

Međutim, problem je u tome što u Rebićevom ugovoru o dvogodišnjoj pozajmici nema apsolutno nikakve klauzule o otkupu iz bizarnog razloga.

Rebić je postigao pet pogodaka u 2020. godini i trenutno je najbolji igrač Milana. Mediji sada prenose da Milan radi na otkupu njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora, što nisu uspeli da ubace u dogovor sa Ajntrahtom, jer nije bilo vremena!

To je danas potvrdio i sportski direktor Ajntrahta Bruno Hubner.



"Kako smo transfere završavali u "minut do 12", nismo stigli da u ugovore ubacimo opcije otkupa. Oba dogovora su odrađena na brzinu. Prvobitno su ugovori bili povezani, ali možemo da ih razdvojimo i da sednemo za sto da pregovaramo
", rekao je Hubner.

U prevodu, Ajntraht je spreman da pregovara sa Milanom oko otkupa, samo što sada može da podiže cenu, jer apsolutno nema nikakve klauzule o otkupu.

Rebić je u Milan stigao na dvogodišnju pozajmicu, tako da ostaje da vidimo kakav dogovor Italijani mogu da izvuku i za koju cifru da otkupe Hrvata.

Za Milan bi najbolje bilo da i Andre Silva bude na visokom nivou, kako bi ga trampili i spustili cenu, a Portugalac je do sada na koti od pet golova i dve asistencije na 19 utakmica u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.