Milan našao zamenu za Donarumu

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 22:14

Milan našao zamenu za Donarumu

Aleks Meret, trenutni golman Napolija, mogao bi da postane zamena za Đanluiđija Donarumu.

Donarumi ugovor sa Milanom ističe 2021. godine, a čini se da ga neće produžiti i da će na leto promeniti sredinu.

Kako prenosi "Calciomercato", Milan već ima spreman plan ukoliko Donaruma odluči da ih napusti, a njegovu zamenu našli su u Seriji A.

Dvadesettrogodišnji Aleks Meret koji brani za Napoli bi trebao da bude zamena za Donarumu, a podsećamo, Napoli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je za 22 miliona evra doveo iz Udinezea, gde je on važio za velikog talenta.

Vrednost Aleksa Mereta procenjuje se na 30 miliona evra, a u čitav posao bi mogao da bude uključen i Kesi, za koga je Đenaro Gatuzo vrlo zainteresovan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Rosoneri" se rastaju sa vezistom kako bi doveli idealnu zamenu za Donarumu?!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 09:37

Sve je izvesnije da će sjajni golman promeniti sredinu...Kako stoje stvari Đanluiđi Donaruma je bliži odlasku iz Milana nego ostanku, a toga su svesni i na "San Siru"...Imaće težak zadatak da mu pronađu adekvatnu zamenu, sada su došli na interesantnu ideju...Naime, veruju da bi Aleks Meret iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.