Milan na korak od prve prodaje!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan na korak od prve prodaje!

Pregovori idu u dobrom smeru, čini se da je ovo najbolje rešenje za sve strane.

Kako stvari stoje, Fabio Borini je završio svoju epizodu u Milanu.

Stigao je iz Sanderlenda, nakon što se nije proslavio u Engleskoj, iako je kao jako mlad otišao u Liverpul.

Ni u dresu "Rosonera" nije bio posebno impresivan, igrao je silom prilika, jer nije bilo boljih rešenja, a takve stvari možda i najbolje oslikavaju situaciju u klubu sa "San Sira".

Nova uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sportski direktor Leonardo pokušavaju da promene stvari, a izgleda da će obaviti dobar posao kada je Borini u pitanju.

Za njega je zagrizao kineski Šenžen, sam fudbaler je zainteresovan za odlazak u najmnogoljudniju zemlju sveta, verovatno svestan činjenice da će dobiti veću platu nego bilo gde u Evropi.

Njegov agent je otputovao u Hong Kong na pregovore, vratiće se sa ponudom za "Rosonere", koji teško da će moći i hteti da odbiju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.