Milan krenuo po Srbina!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 18:18

Milan krenuo po Srbina!

Pregovori su otvoreni.

Kako prenose italijanski mediji, svita iz fudbalskog kluba Milan je sela za sto sa poznatim fudbalskim agentom Falijem Ramadanijem.

Postoje dva razloga za njihov sastanak, prvi je hrvatski fudbaler Ante Rebić.

Hrvat je oduševio u dresu "Rosonera", nalazi se u sjajnoj formi, u klubu je na dvogodišnjoj pozajmici i sada bi Italijani to da promene.

Žele da otkupe njegov ugovor od Ajntrahta, čini se da bi mogli uskoro i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se dogovore, jasno je da Hrvat želi da ostane na "San Siru".

Podsetimo i da je Andre Silva otišao u suprotnom smeru na pozajmicu, videćemo da li će ga iskoristiti u pregovorima sa nemačkim klubom.

Drugi razlog za sastanak između predstavnika Milana i fudbalskog agenta Ramadanija je reprezentativac Srbije Luka Jović.

On je već neko vreme velika želja "Rosonera", konkretno budućeg trenera ove ekipe Ralfa Rangnika, a sada se otvorila prilika za transfer srpskog fudbalera na "San Siru".

Pisali smo danas da je Jović praktično potrošio sve kredite u Madridu i da je na izlazim vratima kluba, što će Milan ekspresno pokušati da iskoristi.

Problem je plata, neće moći Srbinu da ponude pet miliona evra po sezoni, videćemo da li je Jović spreman da pristane na manja primanja, kako bi bio centar novog projekta na "San Siru". Druga opcija je da sedi na klupi ili tribinama madridskog Reala.

Postoji mogućnost i da ga Milan, poput Rebića, pozajmi, a da i Real i dalje plaća jedan deo njegovih primanja, ali ta opcija je iz ove perspektive malo verovatna.

U svakom slučaju, pregovori su počeli, uskoro ćemo saznati i kakav će biti ishod.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.