Milan između želja i mogućnosti - na meti skupa pojačanja, neka čeka Rajola!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 10:01

Milan između želja i mogućnosti - na meti skupa pojačanja, neka čeka Rajola!

"Rosoneri" će morati da ulože u igrački kadar i ovog leta.

Milan je u velikom stilu završio sezonu u Seriji A i uspeo da obezbedi plasman u Ligu Evrope zahvaljujući odličnim igrama po povratku sa pauze zbog pandemije.

To međutim neće zamaskirati probleme koje će na San Siru morati da reše, a glavni u ovom trenutku jeste produžetak saradnje sa Điđijem Donarumom.

Namera Mina Rajola da ga odvede sa San Sira je jasna, Milan ponovo računa na ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema klubu, ali kako prenosi Gazeta još uvek nije otpočeo nikakve pregovore i pored činjenice da sjajni golman ulazi u poslednju godinu ugovora.

Saradnja sa Ibrahimovićem biće produžena, a nakon toga sledi novo renoviranje igračkog kadra.

Jedan od prioriteta jeste desno krilo, Milan ima čak četiri opcije i traži najpovoljnija u ovom trenutku, dok je potreban i štoper.

Fiorentina traži 40 miliona za Blekija Milenkovića, Milan nudi Lukasa Paketu u razmenu kako bi izbegao veliki trošak međutim u Firenci nisu naročito oduševljeni ovom idejom.

Bakajoko je već zatražio da ostane na San Siru i spreman je da se odrekne dobrog dela plate koju prima kao igrač Čelsija, ukoliko Arsenal bude prodavao Toreiru Milan će verovatno reagovati iako teško da ima novca da se takmiči sa Juventusom i Interom koji su takođe zainteresovani.

Udineze traži 40 miliona za De Paula što "rosoneri" ne žele da plate, novo ime jeste Said Benrama koji je svojim igrama u Brentfordu oduševio ove sezone, ali cena neće biti mnogo manja od De Paulove.

Što se napada tiče, potpisom Ibre to pitanje je donekle rešeno, iako se i dalje vrte imena dva srpska špica - Luke Jovića i Dušana Vlahovića.

Odlasci su neminovni, Rodrigez je u pregovorima sa Torinom i posao bi uskoro trebalo da bude završen, Kalabrija je interesantan Betisu i Sevilji, dok će klub iz Lombardije biti na velikom iskušenju kada je u pitanju Benaser koji je postao meta velikih klubova iz Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.