Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 22:06

Milan izgubio trku za drugoligaškog igrača zbog 4.000.000 evra

Brojni evropski mediji tvrde da bi Emanuel Kone uskoro trebalo da postane igrač Menhengladbaha

Planirali su na San Siru da i ove zime nastave sa politikom dovođenja perspektivnih igrača, koja ove sezone i te kako donosi rezultate. Šef skauting službe Milana, Džefri Monkada, jedan od stvaralaca poslednjeg velikog Monaka, koji je dobro upoznat sa francuskim tržištem, dostavio je upravi kluba listu igrača koji obećavaju, međutim, neće sve ići kako je Monkada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zamislio. Jer Rosoneri bi uskoro mogli da dožive prvi poraz na januarskoj fudbalskoj pijaci.

Kako brojni evropski mediji javljaju, među njima i ugledni francuski Lekip, te transfer guru Fabricio Romano, jedna od meta Milana u ovom prelaznom roku, fudbaler Tuluza, Emanuel Kone, blizu je prelaska u Borusiju iz Menhengladbaha.

Razlika u ponudi koju su francuskom drugoligašu dostavili Milan i Menhengladbah iznosi svega 4.000.000 evra. Rosoneri nisu želeli da idu preko 5.000.000 evra, uz koje su ubacili i određene bonuse, dok su Kotlovi pred čelnike Tuluza izneli gotovo duplo bolju ponudu - 9.000.000 evra fiksno.

Koneovi lični uslovi ne bi trebalo da predstavljaju problem, 19-godišnji vezista je navodno već dogovorio ugovor na pet i po godina sa Gladbahom, te ostaje da se razreše najsitniji detalji i posao bi u narednim danima mogao da bude ozvaničen. Ostaje da se vidi da li je Milan baš zagrizao za vezistu Tuluza i samim tim da li će dublje zavući ruku u džep kako bi situaciju preokrenuo u svoju koristi. Ako uopšte ima vremena.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.