Milan ima pojačanje kakvo mu je najviše trebalo!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ima pojačanje kakvo mu je najviše trebalo!

Ekipa Milana je dovela veoma bitnog člana stručnog štaba.

U prethodnom periodu Milan nije uspevao da pogodi sa mladim igračima, uglavnom su ih stvarali, a pojačanja koja su dovodili su puno koštala, a nisu dala previše timu.

Zbog toga, uprava Milana je odlučila da dovede novog čoveka na poziciji glavnog skauta, odnosno šefa svih skauta.

Radi se o čoveku koji ima izuzetne rezultate iza sebe, radio je u Monaku koji je imao nekoliko fenomenalnih kupovina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prethodnih desetak godina. Žofri Monkada je od danas novi član Milanovog stručnog štaba i pokušaće da unapredi skauting ovog kluba koji nije bio na zavidnom nivou.

Milan sprema nešto veliko, u narednom periodu će izvršni direktor biti Ivan Gazidis koji je radio u Arsenalu punih deset godina.

Očigledne su namere vrha kluba da se Milan vrati na staze uspeha, Juventus je trenutno apsolutni vladar italijanskog fudbala i nema nameru da se skloni sa prestola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.