Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 17:57

Milan i Valensija najozbiljniji pretendenti na dovođenje Pecele: Fiorentina traži 15.000.000 evra

Povrede teraju Rosonere da traže centralnog defanzivca

Milan uveliko sklapa kockice za predstojeću sezonu – Sa Braimom Dijazom i Sandrom Tonalijem koji treba da stigne na San Siro napravljeni su odlični potezi u centralnom i ofanzivnom delu veznog reda, ali Rosoneri moraju da razmišljaju i o defanzivnoj liniji. Zajedno sa Valensijom glavni su pretendenti na potpis argentinskog štopera Hermana Pecele kojeg Fiorentina ceni 15.000.000 evra.

Dete River >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Plejta ima ugovor sa Violom do 2022. godine, a španska Marka tvrdi da je Valensija u pol poziciji za njegovo dovođenje, jer su pregovori u poodmakloj fazi. Klub sa Mestalje pokušava da izdejstvuje pozajmicu sa obaveznim otkupom, a Rosoneri bi eventualno mogli da pokvare posao Slepim Miševima ukoliko bi poslali konkretnu ponudu na Artemio Franki. Znamo ipak, da Milanova finansijska situacija nije najsjajnija.

U ovom trenutku deluje da klub sa San Sira ima sijaset prioriteta koji nisu usko vezani za odbranu, ali jučerašnja kontrolna utakmica protiv niželigaša Monce pokazala je Stefanu Pioliju da ne sme da zanemari odbranu. Šef sturčnog štaba je posle duela istakao da je odbrana desetkovana povredama.

Milan na spisku centralnih bekova ima povređenog Matea Musakija, rekovalescenta Alesija Romanjolija, Simona Kjera, Lea Duartea i dvojicu dvadesetogodišnjaka Matea Gabiju, odnosno Gabrijelea Belodija, ali oni u ovom momentu nisu ozbiljna rešenja za zadnju liniju tima koji želi da se bori za palasman u Ligu šampiona. Samim tim crveno-crni sa severa Italije razmišljaju od defanzivcu koji je tri sezone na Apeninima, poznaje Seriju A i koji je u prošloj sezoni na 33 utakmice upisao tri gola i dve asistencije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milan i Valensija najozbiljniji pretendenti na dovođenje Pecelje: Fiorentina traži 15.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020

Povrede teraju Rosonere da traže centralnog defanzivca..Milan uveliko sklapa kockice za predstojeću sezonu – Sa Braimom Dijazom i Sandrom Tonalijem koji treba da stigne na San Siro napravljeni su odlični potezi u centralnom i ofanzivnom delu veznog reda, ali Rosoneri moraju da razmišljaju i o defanzivnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.