Milan i Totenhem prate Hrvata, hoće li ostati veran svom klubu?

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Totenhem prate Hrvata, hoće li ostati veran svom klubu?

Vezista hrvatske reprezentacije ima još par meseci ugovora, pa se tako našao na radaru "Rosonera" i Sparsa.

Fiorentina bi ovog leta mogla da ostane bez jednog od najvažnijih igrača, kako Milanu Badelju ističe ugovor sa klubom na kraju sezone.

Hrvatski internacionalac je stekao odličnu reputaciju svojim igrama u dres "Viole", a mogao bi da napusti klub na kraju sezone bez obeštećenja.

Za njegove usluge su zainteresovani Milan i Totenhema, Premijer liga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je svakako primamljivija opcija, ali trener tima iz Firence Stefano Pioli veruje da će Badelj ostati na "Artemio Frankiju".

"Na osnovu onoga što radi i kako se ponaša, ne bih rekao da će otići. Ali mi nismo odgovorni za pregovore. Jedna stvar koju sada možemo da uradimo je da ostanemo koncentrisani na teren", izjavio je Pioli.

Badelj je u Firencu stigao iz Hamburgera još 2014. godine, a do danas je upisao 217 zvaničnih nastupa u ljubičastom dresu, pritom je postigao i 44 pogotka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.