Milan i Inter rade na konstrukciji novog San Sira?

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Inter rade na konstrukciji novog "San Sira"?

Prema podacima "La Republike", Milan i Inter rade zajedno na novom projektu koji je vezan za stadion.

Klubovi iz Milana čekaju zeleno svetlo od strane grada za ostvarivanje projekta po kom će biti izgrađen novi stadion koji će biti udaljen od sadašnje lokacije "San Sira" svega nekoliko stotina metara.

Koštaće 600 miliona evra, a imaće oko 60 hiljada sedećih mesta.

Generalni direktori kluba Ivan Gazidis i Alesandro Antonelo su već putovali u Sjedinjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Američke Države kako bi utvrdili još neke finansijske detalje.

"La Republika" piše i da ovaj projekat sadrži i arenu za koncerte i ostala dešavanja koja će sadržati oko 5 hiljada sedećih mesta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter i Milan se ne razdvajaju već zajedno podižu novi San Siro

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2019

Ljuti gradski rivali, ali ne mogu jedan bez drugog! Čelnici Milana i Intera pokrenuli su zajednički plan o izgradnji novog stadiona, koji bi takođe delili i na njemu igrali, kao sada na San Siru, odnosno, Đuzepe Meaci. Nije u pitanju ni trač, ni neka načelna ideja, već je projekat dobrano odmakao,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.